Khamis, 21 Julai 2011

Siapa Rakyat Malaysia Yang Beli Bot Berharga RM 15 Billion?

Salam

Berita terbaru yang aku baca kat Daily Mail ( BACA SINI ) yang melaporkan seorang jutawan dari Malaysia telah membeli sebuah bot mewah berharga 3 bilion pound (kira-kira RM15 bilion). Tau kenapa mahal? Sebab bot ini dibina dari emas, berlian dan platinum! erkkkkkk!!!!!!

Kaya bebenor yer rakyat Malaysia tu..agak2 kome sapa? jangan kata Big Mama yang beli lagi udah, maklumla dia kan baru g britain ni...lagi pulak baru2 ni ada la pihak2 yang kata dia beli cincin sampai RM 24.4 Juta..udah mengalahkan cincin termahal didunia dah regenyer tu....hehehehe (walaupun aku tak bekenan juga ngan big mama yang terlalu menonjol ni...tapi idak le sampai aku nak percaya berita macam tu rope...hehe)







* memang patut la regenyer mahey sampey gitu sekali...nengok gambor aje pun udah berpinor biji mata aku...hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...